Jag gillar att klämma på mina nya tudor

Kommer in från en lång runda med SPRING och gång. Så kramar Mira mig och säger
– Du luktar svett men jag tycker om dig i alla fall mamma
Det är kärlek det! Och ja jag sprang faktiskt, säkert 1 mil eller 2 km eller nått. Nära döden vilket som.

Klämmer du på dina tudor? Inte? Nej, men då ska du börja för det kan minsann rädda ditt liv. Har du döttrar så tycker jag att du ska föregå med gott exempel och få in det som en rutin i ditt liv!

Igår fick vi ett bud med gudomliga kanelbullar, för att uppmuntra Kanelbullens dag i morgon. Dock med ett speciellt syfte… Bonjour och Bröstcancerfonden har ett samarbete för att samla pengar till mer forskning, men även för att uppmuntra oss att klämma mera.  Du kan skicka ett Bullogram till någon och då skänker du 10 kr. Tycker inte du om att göra det så ställer säkert din man/pojkvän/flickvän/vän eller granne upp och gör det till dig.

Skicka ett ”bullogram” HÄR, kanske får du ett av mig?

– WOW Mamma är detta till mig?
– Nej det är till hela familjen Mira
– Då får jag många för du äter inte sånt mamma, ELLER HUR?

image

Lätt som en plätt

LOADING..