När du ber barnen ta disken

Burrr….. sitter här och fryser som en tok! Vi var ute en lång runda jag, mannen och syster min. Och sen vi kom in har jag frusit som en tok! Ni vet när man fryser inombords liksom. Ända in i benmärgen. Burr….. Jag får ta ett varmt bad eller krypa tätt intill mannen under täcket. Jag väljer nog det sista <3


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Ja jag måste fråga, Om Du ber dina barn att ”tömma disken”…
– Vad menar du då? 
– Vad gör barnen då?

JAG menar ”töm diskmaskinen och sätt in det som är smutsigt”.
MINA barn (ja alla stora), tömmer diskmaskinen och går.

Om jag frågar om den smutsiga disken hoppar in själv så får jag ALLTID svaret
– Jo, men det sa du inte att jag skulle göra..
Hur övertydlig ska man vara? Suck #svårtattvaramamma

Inlägget har inget med mina perfekta barn att göra…

  1. Min mamma frågade ”kan du ta diskbänken?” om hon ville att jag skulle både tömma och fylla. Hade hon sagt att jag skulle tömma diskmaskinen hade jag just tömt den, för ibland sa hon just ”kan du tömma diskmaskinen så fyller jag den sen?”. Så ser diskmaskinsspråket ut henna hos min mamma! Och jag har full förståelse för dina barn ;p

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..