När familjen får bestämma

Det är söndag, det skulle ätas familjemiddag, det blev inte så lyckat. Bordet var fullt av karamellfärgade (rosa) kanelbullar eftersom mannen ställde sig och bakade med en sats x 3….. Vi såg knappt varandra. Jaja, nu har vi i alla fall gott om goda och rosa kanelbullar i frysen. Vill du komma och fika kanske?

Men om familjen får bestämma… Då är det detta som gäller: 

Se på fotboll- Mannen
Bakar- Mannen
Stökar upp- Mira
Sover- Cornelia
Vara ifred- Gabriel
Äter det bakade- Alla utom jag
Blogga- Jag

Så ja.. vi har en fantastisk familjesöndag med andra ord. Vad mer kan jag begära?

Det syns inte här, men dom är rosa inuti också =)

Självklart, färgat pärlsocker

Och nu smaskas det runt tv-rumsbordet. Jag tar väl en kaffe jag då

 

  1. Åh vad goda bullarna ser ut, förstår inte hur du klarar av att motstå dem. Här hemma blev det tyvärr inget bakande (eller kanske bäst så, då jag inte har samma karaktär som du har….). Du är grym!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..