Att påverkas av drömmen

God eftermiddag! Jag ber om ursäkt för min sena ankomst men jag tog en promenad på lunchen istället för att lata mig med dig. Då är jag säkert förlåten eller hur =)

Jag måste tyvärr smita ganska fort igen för jag är så himla sugen på att kramas med Mira. Jag hade en sån hemsk dröm i natt så mina känslor ligger utanpå mig för tillfället. Den var så hemsk så jag inte ens kan berätta om den. Usch… burr….

Och hur konstigt är inte det att drömmarna kan påverka en så starkt dagen efter, eller är det kanske därför man har dom? Jag fick en tankeställare i alla fall…

Kärlek <3

  1. Hua, drömmar KAN verkligen påverka länge..! Jag drömde i natt att min sambo gjorde slut. Vi har varit ett par i snart 11 år och har tre barn så det kom oväntat, men han tyckte att eftersom vi inte träffats så mycket på sistone (pga övertidsarbete samt jobbresa för hans del) kunde vi lika gärna göra slut. Då skulle vi slippa det dåliga samvetet och tidspusslandet.. Jag vaknade av att jag grät. Fy.

    Förresten. Det enda som är värre än dåliga drömmar sägs vara när folk berättar om dem utan att bli tillfrågade. Så jag ber om ursäkt för det 😉 Var bara tvungen att få ur mig det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..