Någon som bor i Alingsås?

Hej goding, är det bra med dig?

Kanske du kan hjälpa mig med en fråga? Jag ska på utbildning i Alingsås nästa vecka och måste spendera kväll och natt i metropolen. Verkar till att vara en fin stad (?). Kan du tipsa om ett schysst ställe att äta på? Jag vägrar Pizza, Hamburgare eller sånt.. Jag vill ha GOD mat. Tipsa gärna! Kanske kan vi ses och kramas?

Just nu sitter jag på coola Clarion Live och väntar på att mingla med Lars Wallin. Jag undrar om han längtar lika mycket som det jag gör?

image

 1. Jag bor i Alingsås eller strax utanför i alla fall. Om du kommer nästa vecka får du faktiskt inte missa Lights in Alingsås, en promenad genom stan där man kan se olika ljusinstallationer. Kolla in lightsinalingsas.se så kan du se mer. När det kommer till matställen är utbudet sådär men Momenti Liberi har varit bra när vi varit där. Flera ställen som har kvällöppet nu under Lights med och specialerbjudanden. Välkommen hit!

 2. Hej på dej jag tycker du ska prova den grekiska restaurangen Amvrosia, ligger på strömgatan, nära stadshotellet om det är där du ska bo.Kolla deras hemsida, det finns möe go mat där.Hade gärna träffat dej men jag är i skåne nästa vecka , är det inte typiskt ha ha. , du åker hit och jag åker dit. Hoppas du får en härlig vistelse i min gamla hemstad ,jag bor numera några mil utanför stan.Läser ofta din blogg , gillar den skarpt.Kram Eva

 3. Trevliga trä & cafestaden. Instämmer m di två ovan gällande mat. Så även ljuspromenaden genom våran stad. Bästa gymmet i stan oxå, Endorfin, borta vid maxi. Bo gör det på stadshotellet.

 4. säger bara en sak!!!!
  AMVROSIA restautrangen.. jisses så god deras mat e.. specialle4t fläskkött spetten…. mmmmm…. o potatisklyftor vid sidan om o vitlösbröd med olivpesto på..
  rekommenderar den.. 😀
  den ligger mittemellan lilla torget o stora torget.. nära ån!! 🙂
  o missa inte light in alingsås som pågår ända till sista oktober!!!!
  ta på dig bra skor o bra kläder för det e en bra runda o gå..
  o om du vill motionera på dage3n så kan du ta den s.k. hälso slingan som går i och nära nolhagaberget o så!!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..