Tävling, och idag träffar jag min drömdesigner

Lunchen får vi hoppa över idag minsann, jag får jobba undan som attan för jag har en dejt idag. Så ni får nöja er med ett tidsinställt inlägg. Ja JAG ska ha en dejt, dom andra på plats kommer inte att få en chans när jag är på pressvisning om MODELIVE med min drömdesigner!

När frågan kom om jag vill vara en av fem bloggare som skulle få vara med om detta fantastiska event, MODELIVE på Clarion Malmö Live den 24-25 oktober skrek jag av lycka. Och att få träffa Lars Wallin idag är stort för mig. Och så himla roligt att det händer något inom modebranschen i Malmö!

OCH, nu bjuder jag gärna med några av er såklart! En läsare kan vinna TVÅ biljetter hos mig! Vi kanske kan gå tillsammans! 

För att vinna vill jag att du skriver varför Du är stolt över dig själv!
Senast den 15 oktober

Den 24-25 oktober arrangeras MODELIVE på Clarion Malmö Live. En ny mötesplats för mode, skönhet & livsstil. På MODELIVE presenteras en exklusiv visning med Sveriges mest kända couturedesigner Lars Wallin, cityvisning, frisyrvisning av Wella ́s kreativa team, designtävling med Tillskärarakademin Malmö, 20 manliga modeller presenteras i samarbete med Sweden Models i en Manlig Modelljakt.

All information om MODELIVE hittar ni >HÄR<

 1. Åh, detta skulle jag vilja vinna. Just nu är jag stolt över mig själv som lyckas driva runt ett hjul med familj och allt vad det innebär med man och tre barn, jobb på särskola med underbara men krävande elever, ett examensarbete som ska vara klart i december och utöver det allt annat som berikar mitt liv. Dock skulle jag behöva något för mig själv, där jag kunde släppa all kontroll för en stund och bara vara jag…..

 2. Jag är stolt över mig själv för att jag tagit tag i mitt liv
  Gått med i Viktväktarrna och hållet ut fastän att vissa veckor är väldigt motiga
  En våg som står still eller lite plus kan ju göra att vem som helst bryter ihop. Men jag håller ut o bara maler på

 3. Jag är stolt över mig själv för att jag tog tag i mitt liv och min kropp en Vikt resa jag aldrig trodde jag skulle fixa 19,6kg i skrivande stund än är jag inte färdig men på mycket god väg.
  Går gärna med dig den helgen.
  Mvh Angelica

 4. Jag är stolt över mig själv då jag kämpat i nästan ett år med smärtor var dag. Från jag vaknar tills jag lägger mig.
  Jag är stolt för att jag har orkat ta mig ur ssängen och vara mamma även fast jag inte orkat då min kropp strejkat

  Jag är stolt över mig själv för att jag varje dag kämpar. Kämpar för ett värdigt liv med min smärta.
  Jag fick för en vecka sedan diagnosen fibromylangi. Men detta ska inte stoppa mig. Jjag är ung och tänker inte sjukdomen ta över mitt liv även om den kämpar för att göra det

  Jag är stolt över att vara jag, att jag orkar även om det inte alltid räcker till. Men man gör sitt bästa och det kommer jag alltid att göra!
  Kram

 5. Jag är superstolt både över min yttre och inre resa,att jag äntligen funnit tryggheten i mig själv.
  Att gått ner 13kg samt opererat brösten mindre,en 25-årig dröm gick i uppfyllelse och JAG ÄGER nu:-)))
  Ibland gråter jag av lycka…
  Puss på dig,Kram Frida ❤️

 6. Jag är stolt över att jag fått 3 helt underbara barn och 2 barnbarn, hade jag inte funnits så hade de ju heller inte funnits 🙂

  Jag är stolt över att jag är snart 55 år men försöker att ta hand om mig både fysiskt men också själsligt så jag är rätt okey för min ålder 🙂

  Jag är stolt över att jag genomgått en hel del tuffa perioder i mitt liv med utbrändhet och cancer men ändå kommit ut hel på andra sidan.

  Jag är stolt över att jag läst till sjuksköterska när mina 2 äldsta barn var små och även om mannen inte var så behjälplig med vare sig hemmet eller barnens uppfostran och skolgång (han drev en restaurang och arbetade 16 timmar 6 dagar i veckan ) så klarade jag utbildningen och har arbetat i nästan 25 år inom yrket.

  Jag är stolt över att jag är en ”BRA” sjuksköterska som fortfarande arbetar med <3 med mina patienter vilket ju inte alla gör.

  Jag är stolt över att jag och mannen i mitt liv hängt ihop i över 35 år vilket är ovanligt i dag när folk separerar för minsta "fnurra på tråden" 🙂

  Jag är stolt över mycket mer än så, men jag har även en hel radda med egenskaper/saker men det handlade ju inte denna tävlingen om så det tar vi en annan gång!! 🙂

  Jag skulle så gärna på på detta evenemang men det är lite väl långt tyvärr, men däremot skulle jag bli hur glad som helst om jag kunde vinna detta till mina helt underbara systerdöttrar Therese som bor i Höör & Charlotte som bor i Helsingborg för de är superhärliga tjejer som är modeintresserade.

  Pözz på näbben finaste Fnulan!! 🙂 <3

 7. Men jag vill ju såklart gå med DIG 🙂 Jag är utkallad till Malmö och jobbar ifrån Malmö sönd morgon, så kommer ner just lörd efter lunch den 24 oktober. Ses gärna och går på detta då. Jag är stolt över mig själv för jag får min egen väg och tror på mig själv 🙂

 8. Jag är sjukt stolt mamma till två underbara barn, Ida 13 & Oscar 9år.
  Jag är även stolt över mig att jag klarar av att hantera min cancer situation
  Bra. Fått cancer två gånger under ett år o opererats 6 gånger under året.
  Finns tyvärr inget bot mot cancern, men går på PET- undersökningar var 3 månad
  Man får be till Gud, att resultatet ska vara bra varje gång

 9. Jag är stolt över att jag är mamma till en u det ar dotter och en fantastisk son som ger mig så mycket glädje i livet. Jag är sömmerska och min dotter har Lars Wallin som designgud, sen älskar vi ju båda din blogg. Bättre än så kan det inte bli
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..