Ett tårfyllt återseende

Nu ligger vi här på soffan vid tv:n igen. Det är ganska gott det med, du vet, borta bra men…. Jag har många ”bekantskaper” men jag har få vänner. Idag fick jag återse en av de närmsta, Min Tessan. Hon, mannen Erik och sonen Olle kom och joinade oss på frukosten på hotellet. Jag och Tessan satt och grät om vartannat, kramades och pratade vid frukostbordet i ett par timmar. Eftersom Tessan inte läser min blogg (!!!!!) så har vi väldigt mycket att prata om =) Och hon var den första som jag faktiskt avslöjade en stor hemlighet för mohahaha.

Så mysigt härligt att Ni kom. Älskade vänner <3

Puss nu är det snart film!

Mira och Olle tog ett eget fönsterbord =) Ja hästen var också med. När dom hade ätit så lekte dom i det stora lekrummet i flera timmar.

Tänk att kvällen innan var det fullt med havsdjur uppdukat där, nu var det en rejäl frulle

Japp, detta var lyx, färdigbredda mackor =)

Vi bjöd upp vännerna för att se rummet (lägenheten…). Som Båstadsbor var det kul för dom att se hur fint det blivit efter renoveringen och nyöppnandet förra sommaren

Vi kollade in inredningen och männen kollade in tekniken för hur man hängt upp gardinerna… Humm…. Ser du barackerna i bakgrunden? Detta ska bli något helt annat snart… nämligen det här…

Mmmmm ett poolhus! Coolt! Denna bilden visade Carolina i receptionen oss. Och förresten henne ÄLSKADE jag! Jag gnällde att jag glömt mina träningsskor igår kväll, då hade hon tagit med sig sina till mig på morgonen! Och när jag bad om tejp och sax trollade hon fram en påse att lägga paket i istället i. Japp, service =) Men det var genomgående på hotellet, mycket barnvänlig och barnkär personal och toppklass service!

– Men Olle och Mira, sätt er närmre varandra….
Rodnande kinder……

– Okej då…
Tomatröda kinder…

– Mammaaaaaa ta ett kort på oss!!!! Dom kunde varit syskon dessa två, lika krylliga och kameraglada. Men men…. det blir nog kärlek istället

LOADING..