När en 6 åring får recensera

Hej måndagsvän!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Lite stressigt på morgonen, vi skulle testa kläder Mira och jag. Hon har fått den stora uppgiften av hennes mamma att testa Lekmersfodrade regnställ ”Kuling”. Hur roligt är det på en skala att testa kläder som inte är klänningar, men under hot gick det bra. Allt fungerar med hot 😉 Testa så får du se! Japp så opedagogisk är jag ibland!

Och om Mira tycker att regnstället Kuling är bra så fixar vi en tävling till er på Instagram! Vad sägs om det? Håll utkik på Instagram @fnulan så kommer det ett som du kan vinna! JIPPIE

I samarbete med Lekmer.se

Det passade bra att testa idag för det var grymt ruggigt och blött i luften. Mira tyckte dock att vi kunde ta bilen. Bra kapuschong sa Mira, för man kan gömma håret och den trillar inte ner.

”Mamma jag kan röra mig i den!” Ja det kan hon verkligen. Storlekarna är stora! Mira har 120 och den är stor ändå. Men det är nog bra så att dom kan ha tjockare kläder när det blir kallare. Men fodret tycker JAG var bra.

– Jaaa jag kan hoppa! Det var viktigt.. Hahaha
Förstärkning på armvecken och knäna var något som jag uppskattade mer än det. Och reflexerna såklart, det är snart mörkt när vi går till skolan.

Japp, som sagt det blir en tävling på Instagram, håll utkik på @fnulan <3

LOADING..