Skäller på Alexandra!

Nu ska jag skälla på en vän, Alexandra. Båda dom har dragit in mig i en ny värld; Storytelvärlden. Jag glömmer aldrig när jag och Alexandra skulle åka på myshelg ihop och hela tågresan satt hon med sina hörlurar. Nu är det jag som är sån. Jag har blivit fullständigt hooked av att vara i min egna lilla bokvärld. Det är underbart när man är som mig, alltid för busy för att njuta av en bok, nu går det!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Nu har jag lyssnat på flertal böcker och oftast sker det i bilen eller på promenaden till och från jobbet. Det är en ny värld, en Storytelvärld! Lyssnar du på ljudböcker? Har du några favoriter att tipsa mig om?
Jag kan tipsa om Avdelning 73 med Sarenbrant, Martina Haags bok Glada hälsningar från Missångerträsk samt ALLA delarna av Sagan om Isfolket! LOVLEY! När Mira är med i bilen är det Alfonsböckerna som gäller!

Jag har så många böcker sparade i min Storytelbokhylla och det är kanske det som gjort att jag är ute och går så mycket som jag gör =) Ett tips är att du lägger böckerna offline så kan du lyssna utan att ha internet på telefonen. Det var perfekt när vi var i Danmark!

Testa du med! Gratis i en månad dör du inte av, men akta dig för att bli fast som jag och många andra 😉 HÄR kommer du rätt! Hör gärna av dig om du hittar en bra bok!

image

Om Storytel:
Storytell har alla genrer inom bokvärlden, bestsellers, prisbelönta deckare, svindlande romaner och mäktiga biografier på både svenska och engelska. Du får obegränsad tillgång till tusentals och obegränsat med ljudböcker direkt i din mobil och du kan lyssna på flera samtidigt. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få!

Storytel är världens första tjänst för strömmande läslyssning och sedan lanseringen 2005 har mer än 1 000 000 ljudböcker lyssnats på genom tjänsten, som fungerar till alla smarta telefoner. 

 I samarbete med Storytel

 1. Älskar storytel bästa städsällskapet!!! och när jag sorterar i tvättstugan eller klipper gräset och inte minst joggingturen. Just nu lyssnar jag på Fredrik Reinfeldts bok. .

 2. åh. Storytel är bäst! Har varit kund sen de startade!
  Tips till dig:Marianne Cedervalls böcker med Hervor och Miriam. Fantastisk inläsning!
  Adler Olssons avd q
  Utvandrarserien är fantastisk

  Har många många fler men jag måste rusa nu!
  Lyssna på!
  Kram

 3. Jag har också fastnat.
  Först tänkte jag bara prova en månad men det går ju inte att sluta. Helt plötsligt kan man plöja igenom böcker som man aldrig har tid med.
  Just nu lyssnar jag på ”Vindsträdgårdenhttp://www.fnulan.se//Blomblad för vinden som jag läste som tonåring. Bra uppläsare.
  Så sagan om isfolket kan tänkas bli något jag lyssnar på i framtiden. Jag har inte läst en enda…
  Jag gillar även Stefan Sauk som uppläsare.

 4. Jag är helt beroende av Storytel, lyssnar så fort jag är själv. Är allätare, men mest deckare lyssnar jag på. Har använt Storytel i flera år o lyssnar på ett par böcker i veckan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..