Ett ärofyllt uppdrag

Goddagens min sköna. Är allt bra med dig? Här är det full rulle! Ikväll har jag eventet med mina samarbetspartners. Det är  SEXTIOFEM personer på plats, alla ska få mat, bubbel, kaffe och annat kul. Jag som är kontrollfreak är lite rädd för att något ska bli fel, men då får det bli det. Punkt Slut.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

MEN, nu har jag fått ett nytt ärofyllt uppdrag! Varje vecka ska jag ge dig som läsare mitt ”bästa Ellos tips” =) Skitkul! Och i samband med det får du en bra rabattkod! JIPPIE! Allt som kan hjälpa dig till fynd gör mig glad, framförallt nu inför julen. Vad vill du att jag tipsar om?

Jag har mitt första tips (som faktiskt stör mig MASSOR) är att du kan köpa Johnny Bulls skor på Ellos, och med en rabattkod, 325415, som just nu ger dig 25% rabatt på valfria skor, MEN va? Jag som köpte ett par i fredags! Suck…. Dom hittar du HÄR.

Då tipsar jag om annat dårå…. Mira har faktiskt vuxit så om fötterna så INGA skor passar henne längre, det behövs MÅNGA skor.. Så dessa prisvärda hittade jag

Ellos
Ellos Shoes Vinterboots vattentät varmfodrad

 Men nä, varför tittar man alltid på grejer till barnen?
Nä minsann, får jag välja vill jag ha dessa!

Ellos Shoes Curlingkänga varmfodrad

Dessa stendiggar jag!!! 700 kr, och 25% rabatt med koden, alltså 525 kr! WOOP WOOP. Du hittar dom HÄR

Glöm inte att använda rabattkoden bara 325415, som just nu ger dig 25% rabatt på valfria skor

I samarbete med Ellos

LOADING..