Vill du ha stryk

Fredag? Tacos? Ja om jag hade fått bestämma men nu fick jag inte det så det blev något helt annat. Stackars Tacos älskande mig. Vi får ta lite i taget liksom när det gäller inlägg om kvällen igår. Okej? Det blir för mycket och tjatigt annars.

Ikväll vill jag faktiskt bara vara med Mira (inga andra barn är hemma), jag känner att jag varit borta för mycket denna veckan och i morgon ska jag iväg med ett gäng igen.. Så just nu ligger alla hennes pussel och spel på tv rummets golv.. Vi spelar och hon tjurar som en tok när hon inte får vinna varje gång. Tyvärr är hennes mamma är för stor gambler så jag ger mig inte. Och visst ska barn lära sig att förlora med? Annars blir det ingen vinst om man vinner….

Nä nu har hon kissat färdigt så nu lämnar jag datorn
PUSS

pst…. Tävlingen om utekläderna är igång på min Instagram!! @fnulan ds..

Asså… reptilhjärnan, kommer den vid 20 eller?? Jäkla ungar till att vinna!!!

 

LOADING..