Vem var där?

Nu sitter jag snart på en buss med en drös sköna bloggare på väg ut på vischan till Fuffes vingård på Skepparps vingård. Vi har fått lämna våra ”skämsellåtar” till Emma ”Att vara någons fru” som håller i trådarna. Vi har fått mail om att vi ska klä oss för att vara blogfab ute på en åker och lite hot om hemlig gäst och naket.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Fatta att jag är skraj!  Tur att Marica och Rebecca är med!

Det var i alla fall ett par fina samarbetspartners på plats på Tereskliniken i torsdags, dom vill jag gärna berätta mer om =)

Gie, min Gie och Göran hade intressanta föreläsningar om plastikkirurgi. Och framförallt vill jag framhålla, allt är faktiskt inte ytlighet.. Så fördomar om plastikoperationer kan ni hålla för er själv 😉 Här är dom inte välkomna. Gie berättade även om sitt projekt i Madagaskar. Min dröm är att följa med henne dit och dokumentera allt i bild och text. Vilken dröm att få var med om att skapa livskvalitet för många.. Snälla läs gärna HÄR om projektet så förstår du… Tack Gie för att du ser till den lilla människan!

Alla bilder kommer från Photoperformance, mina bilder men låna om du frågar!

Först och främst, den fantastiska personalen på Tereskliniken, Här är Alexandra som är klinikchef och hon berättar stolt om sin personal. Till höger om henne står Gie, MIN plastikirurg, MIN MIN MIN, sen hade vi Lotta som är spindeln i nätet och håller i den mesta kontakten med patienterna. Mats som arbetar med injektioner och annan hudvård samt på operation, och Jane som tog hand om mig innan och efter OP och är så go och fin. Hon utför även Fire & Ice (LOVE IT) samt Dermaroller. Sjuksyrran Pia var också på plats och hjälpte mig. Sen får vi inte glömma Ros-Marie som jobbar i repan. Och till slut kom också Göran och sällskapade oss som det plastik-proffs han är =)

 

 

Ps,… igår kom ett sms på min telefon från Ellos med koden 325527 som ger dig TRETTIO % på dyraste varan!!!! ds.

LOADING..