Men herrrrreeeeguuuuuud

Jo, jag lever, jag lovar! Idag fick blogginläggen vänta, för idag var jag bara Miras, men det berättar jag mer om i morgon.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Trots partajet på Skepparps Vingård med Emma som värdinna, Fuffe som värd och 35 bloggare som gäster överlevde jag. Det var ett av de bästa tillställningarna jag varit på! Så ÄKTA, så enkelt och en så underbar skön stämning, prestigelöst och så hjärtligt. En samhörighet som passade mig. En stor bonus var att Rebecca och Marica var med också, Trez Amigaz tillsammans igen.

Jo, en härlig heldag blev det minsann, klockan 13:00 hämtades alla gäster med buss i Malmö och det första som hände var att vi fick en god äppelmust i handen från Fuffes ägor. På vägen ut till Österlen drog trubaduren upp till våra ”skämsellåtar” som vi fått uppge för Emma i förväg. Rappande Bloggare och serverandeMat med vänner fick snabbt upp stämningen när vi susade iväg mot Skepparps Vingård.

Jag får berätta mer sen.. det kommer om mina tårar när Ranelid talar inför oss, mord och hur kändistätt det var på festen! Men nu ska jag umgås med mannen min <3

Theo sjöng för kung och fosterland =) Ser du discobelysningen i bussen?

Lunchen kom från Savoy Grill- Johan P.

 

 

Vackert…

Där radades vi upp inför ett uppdrag….

Jo den här mannen, Ranelid, skulle vi måla av och det var en tävling om att få pryda ett nytt vin som ska lanseras nästa år =)

Haha, förlåt.. men detta var min skapelse av vinetikett.. Jag vann inte, men vill gärna måla mer!

 

LOADING..