Lite Pysseltips?

Nu är det höstlov i stora delar av Sverige. Mira får äran att vara på fritids och det gillar hon starkt. Jag får dock lite dåligt samvete trots att jag inte behöver det eftersom jag vet att hon har det jättebra med sin kompisar.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

För att döva det dåliga samvetet lite så vill jag gärna mysa när vi kommer hem efter vår dag på olika håll. Och snacka om att mitt pysselbarn går all in och strålar av lycka. Tänk att kvalitetstid, lite papper och färg kan göra någon så glad <3

Rita en mall på fladdermusvingar och rita på ett färgat papper. Vad är det som säger att det måste vara svart egentligen?

Klistra på vingarna på ena sidan på toarullen. Vi hade bråttom så kunde inte vänta tills det var torrt ;) Mira fick hoppa i badet efter pysslandet.

Tryck ner toppen på toarullen så det bildar fladdermusöron =) Jag ville sätta på såna där färdiga ögon men det ville INTE Mira, hon skulle måla dit allt.

Torkning pågår

Sen fick våra fladdermöss hänga i fönstret, men dom är lika fina stående =)

 1. Hej,
  Tack för en trevlig blogg och vilket härligt tips om fladdermössen.
  Tycker verkligen det är på tiden att du ändrar den där meningen under din profilbild. Du är inte tjock!
  Skriv något i stil med:
  En inspirerande blogg på många plan

  Happy halloween, Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..