Jul(o)fint redan i november?

Hej!
Är du taggad inför julen? Att stöka till i hemmet genom att dra fram alla dammiga ljusstakar och röda julkulor? Usch…. Förlåt jag vet att ni är många som älskar julen och allt pyntande, men jag gör verkligen inte det. Jag vill ha mitt hem som det brukar.. Ska jag nu tvingas pynta så gör jag det helst (inte alls) stilrent, och i år har mannen och jag tillsammans bestämt oss för en vit jul.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

När vi var på Vellingeblomman så hade dom börjat med sin julutställning och jag hittade faktiskt många favoriter, men priset avskräckte mig! Så japp, här är samma produkter på Ellos istället.  Varför betala mer än man behöver?

Superkoder för ännu bättre pris!
Detta fick jag på sms: 50% på den dyraste varan om du handlar 3 st. Kod: 325535
Ellos mail: 25 % på ytterplagg och skor om du handlar över 200 kr. Kod 325419

Så himla fina kuddfodral, och jag som älskar en vit jul kan inte låta bli! Faktiskt super billiga och du hittar dom HÄR

Enligt mig stilrent och enkelt, och metall, koppar och sånt är ju så inne så inne… HÄR hittar du den, med koden… TVÅHUNDRAFEMTIO kr

Underbar!! HÄR hittar du den

I samarbete med Ellos

LOADING..