En helt vanlig bloggfrulle

God Morgon!
I godan ro sitter vi och äter de goda bananplättarna Marica fixat till oss. Där ute fortsätter världen snurra, men lite ondare och elakare än vad vi trodde. Jag känner därför stor tacksamhet för att jag sitter här i godan ro. Idag hyllar jag livet och kärleken.

Idag är det full aktivitet för oss tre innan de andra kommer till hotellet. Jag ska först hitta en ”stoppa-i-magen-gördel” för jag har chockartat köpt en jumpsuit på Zara i M! Jag får se om det ändå inte blir jeansen ikväll…

Ha en fin dag och visa kärlek mycket idag!
Och häng med oss på kick-offen på instagram idag!
@fnulan @maricasilverhamn @hannahgraaf #femmekickoff

Helt vanlig frulle, en fixar och de andra dokumenterar =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..