Aj som f*n, Skinbooster och VINNARE

Nu ska jag erkänna saker för dig som jag knappt vågar skriva.. Jag kan knappt skriva det ens, men….


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Har du blivit utskälld någon gång? Det har jag, och det var så håret reste sig på mig för några månader sedan… Japp, jag har ett stort STORT problem. Eller jag kanske har ett stort problem för att jag har flera problem liksom. Min hud, den är KATASTROF. Den är såååå misskött! Jag smörjer aldrig in mig (förutom med foundation), jag somnar ofta med sminket kvar och ibland sminkar jag över gammalt smink. Fy vad snuskigt!! Usch… men gaaaaah jag får inte in det som en rutin. Jag vet inte hur jag ska göra!

När jag berättade detta för Joanna, skrek hon rakt ut
– MEN FNULAN!! FY DIG! Du MÅSTE sköta din hud, det är inte konstigt att du klagar på att den är torr.

Så jag skämdes som en hund med svansen mellan benen och bokade in mig på en Restylane Skinbooster som ska vara något av det bästa som finns i hudbranschen. Joanna sa idag ”Det är inget man hokuspokus, this is the real shit”. 

Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som är ett naturligt ämne med en unika förmåga att binda vatten som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppens egna hyaluronsyra. Produkten injiceras under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning. Vetenskapligt bevisande resultat av Restylane skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier.Du får gärna läsa mer HÄR vad Restylane skriver om produkten

VINNARE!!
Ellos 1500 kr i presentkort: Anna D GRATTIS!
BaByliss, Secret Curl, Johanna Maria
Maila mig på fnulan@femme.se =)

LOADING..