”Hur-mycket-mat” bok

Vad händer, semestermode knappen är intryckt på ON så du får ta det som det kommer här inne. Jag vet att jag har massor att skriva till dig om vinnare och en avslutande braktävling men du är inte prioriterad just nu. Sån är jag =) Allt kommer när det kommer förr eller senare.

Idag kom mina föräldrar på 11 kaffe sen fick dom alla julkakor med sig hem. Det var ett smart drag, då slipper jag se skiten och lockas av att äta. Igår kom Ann och Mats hem till oss och dom fick med sig massor med rester hem. Japp, smart återigen.

Nu ska jag ta tag i min bokföring som gör så att jag inte kan sova om nätterna.Pust…

Återkommer med mer, eller inte… vem vet 😉 Inte jag i alla fall.

image

Jag mår illa av all matfrosseri och slöseri av mat som sker på julen. Det blir alltid rester i flera dagar efter och slutar med att man kastar. Nu har jag påbörjat min bok ”Hur-mycket-mat”, där ska jag skriva hur mycket det gått åt vid diverse tillfällen.
Dum i huvudet kanske ;)

 

LOADING..