Att smaka en dessertvinnares dessert! Och vinnare i kalendern

Hej finaste, nu har vi precis kommit hem från mamma och pappas middagsbjudning. >Det var mysigt att slippa laga mat sådär mitt i veckan. Nu kör vi ett par vinnare tycker jag faktiskt! Det är hög tid för det och jag har nu fått svar från alla företag. Fyrklövern inväntar jag svar ifrån, det är en stor vinst som står på spel så jag kan verkligen inte välja ut en vinnare.

Sista tävlingen hittar du på nyårsafton, du blir INTE besviken, LOVAR! 

Här är vinnarna, är det du kanske? Maila i så fall till fnulan@femme.se från den mailadress du uppgav när du kommenterade. GRATTIS!

Julkalender 19 Tereskliniken Stockholm:, Tina Carlström
Julkalender 21 Babyliss: Linnea (med rimmet Håret bara spretar åt alla håll…. osv.)
Julkalender 22 Maxomorra: Kristina Karlsson, Instagram Alexandra Axdahl
Julkalender 23 Tidningskungen: Malin (som önskar sig Burda)

På tal om vinnare….

För ett par veckor sedan var jag inbjuden till Joel Lindqvists (vinnare av Dessertmästarna 2014) bokrelease på Malmö Live

En alldeles ny, färsk god-luktande bok visades upp för oss inbjudna. Vackra bilder och matkonst presenteras i denna ovanlig kokbok som bjuder in oss i en värld där naturen står i fokus även i desserterna. Joel fokuserar på ekologiska och fräscha råvaror och han har minst sagt ovanliga kulinariska ingredienser som du aldrig själv skulle kunna ens tänka tanken att använda. Spännande!

Jodå, skumpa och smakprov såklart!
Och Joel, MASSA lycka till!! Du är grym

LOADING..