Nyårstävling och ett par ord till dig kära läsare

Idag har jag skrivit på några av mina närmaste Facebookvägg, du är ju inte där så du får läsa några ord som är riktade till dig här istället. Du är ju en av mina närmaste, du vet väl det?

Älskade bloggläsare,

Jag vill tacka dig för att du slagit följe med mig hela 2015, som jag känner som mitt tyngsta och sämsta bloggår. Du kommer in och rår om mig även om jag är ledsen, glad eller arg. Din närvaro värmer mig och inspirerar mig till att skriva ännu mera. Även om du är tyst så ser jag dig som fotsteg i sanden. Om du visste hur mycket visdom, kloka tankar och ord du gett mig i kommentarsfältet som faktiskt hjälpt! Du är som en riktig vän, jag kan alltid lita på dig. Jag hoppas att du litar på mig också.

Du är en fin vän eftersom du lyssnar på mig utan att fördöma och kritisera, du kommer med goda råd och du finns alltid där när jag behöver kärlek.

2016 fortsätter vi vår fina vänskap tycker jag, för du betyder mycket för mig. Fast jag ska lyssna lite mer på dig.

Älskar dig och önskar dig allt gott 

 

TÄVLING!
Joanna på Estetiskspecialisten har gett mig en gåva som jag ger vidare till en av er.
Du är värd det! Du kan nu vinna 1 ml av valfri injektionsbehandling hos MIN FANTASTISKA Joanna! Det är så generöst av henne som är ett proffs eftersom det är värt 3.500 kr! Och gudarna ska veta att hon är den bästa!

För att vinna vill jag att skriver en kommentar om vilken behandling du kommer att välja. 

LYCKA TILL!
Tävlingen avslutas den 10 januari  23:59

Vackra underbara fina Joanna!

 1. Vet du vad…Och Du betyder massvis för mig ❤️❤️❤️

  Bästa Joanna!!
  Vill självklart vara med och tävla.
  Vinner jag ska läpparna få sig en behandling, något jag inte vågat mig på hittills

 2. Vad fint skrivet! Exakt så känner jag för mina följare med. Tur att vi har snälla followers. Jag hoppas att du får ett underbart 2016 iallafall och att dina drömmar går i uppfyllelse. Stor kram!

 3. Först av allt 🙂 GOTT NYTT ÅR!! 🙂 & Visst kommer jag att följa dig hack i häl läsa dina både roliga & mera allvarsamma inlägg, jag gillar att följa din blogg för du är en verklig människa av kött & blod & med mycket självdistans & du delar med dig både av det lite lyxiga i livet men också det som är tungt & jobbigt i livet ja precis som vi alla dödliga har det i livet 🙂
  Jag vill ju självklart fixa till mitt face med lite mindre skarpa veck i näsvecket ner mot munnen och fylla i läpparna lite så de tråkiga kråksparkarna försvinner , jag skulle lägga till någon ml så det blir ett fint helhetsintryck 🙂 Jag har aldrig gjort något mer än vanlig ansiktsbehandling, nu är behovet stort kan jag lova 😉 säkert en bra för efter modell 😉 flirt flirt 😉
  Jag gillar sidan på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn 🙂
  så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på lite tur 🙂 <3

 4. Åååh wow vilken vinst!
  Jag har alltid varit en skeptiker till injektioner, men börjar så smått inse att det ibland kan göra gott. 24 åt är jag, och har sedan flera flera år tillbaka, ja så långt bak jag kan minnas, haft en djup djup rynka Mellan mina ögonbryn. Hur kul?! Har dom rutin att sminka över dessa två, ytterst framträdande sträck i min panna. Jättesnyggt blir det, och nästan osynligt- i 5 minuter…….. Man börjar bli varm, sminket lägger sig i groparna och vips! Så har man självaste gran cannyon mitt i fejset. Grattis! 7 år läggs uppepå min ålder. Att slippa bli ombedd att visa legg på systemet, roligt? Nja… Så,jag skulle helt enkelt använda injektionen till mina argrynkor för att bli ung och ( för att känna mig) snygg
  igen. God jul och gott nytt år från lilla mig i Linköping. 🙂 och självklart gillar jag på fb, er båda 🙂

 5. Jag önskar mig en ögombehandling så jag slipper mina tråkiga påsar under mina igentligen fina ögon. Kram Fnulan och Joanna och gott nytt år❤️

 6. Oj, vem vill inte vinna detta priset liksom. Om jag skulle vinna hade jag nog velat fylla under mina ögon för att få bort den där tröttheten. Joanna gör verkligen under, hon är magisk med sina verktyg.

 7. Nej tack, några injektioner vill jag inte ha 🙂
  Ville bara önska Gott Nytt År och säga att din blogg är mycket bra och omväxlande, så jag blir allt kvar hos dig även i år.
  Hälsningar Skåneland.

 8. Ett alldeles underbart 2016 vill jag önska dig och din familj, du är så härlig som blandar stort och smått, skoj och allvar, och verkar våga vara dig själv, önskar fler vågade det, det är i alla fall mitt nyårslöfte till mig själv, kramar!!

 9. Jag skulle önska en behandling mot mina kärlspindlar. De störar mig redan i flera år och hindrar mig att gå i korta byxor i sommaren. Skulle vara så bra att bli av med de….

 10. Om jag vann skulle jag diskutera med Joanna ang behandling, hon är proffs o kan det där bättre än jag

 11. Att vara glad och pigg det e givet
  men ibland står det annat i ansiktet skrivet!
  En förarglig argrynkai i min panna
  den talar ju inte om det sanna.
  Jag är nöjd och belåten nästan varje dag
  Kanske kunde en injektion göra rynkan mer vag?

  Håller tummen för lyckas denna tävling. Självklart gillar jag Estetikspecialisten även på Fejjan.
  Kram Petra

 12. Vill vinna tävlingen åt min kära kompis Linda. Hon lider av jobbig migrän, som hon har nästan jämnt. Hon har provat massor, men inte botox mot det. Och jag vill så gärna att hon skall testa det och jag hoppas att hon kanske gör det om jag vinner tävlingen. Håller tummarna!

 13. Jag säger bara WOW vilken tävling. Om jag har turen på min sida så hade jag valt en Restylane behandling/kur av mitt ansikte. 2 barn och mitt stressade jobb som sjuksköterska har verkligen satt sina spår i mitt ansikte.Jag skulle vilja se piggare och fräschare ut, se ut som mina 32år och inte som en trött, sönderarbetad småbarnsmamma.
  Gillar på FB
  /Anna Pernryd

 14. Tack för en mysig och underhållande blogg, gillar den himla mycket, klart det går upp och ner, livet är ju så. Önskar dig en fantastisk start på 2016!

 15. Jag hade gärna gjort så att mina ögon sg liiiite piggare ut. Ja….eller i kinderna eller argrynkan i pannan…..måste börja någonstans. Gillar klart på Facebook. Kram Anette

 16. Med en tonåring som ger mig sömnlösa nätter skulle jag behöva en helrenovering…men jag börjar med att önska fylligare läppar – Restylane Lip Volume, med ett vackert leende kommer man långt 🙂 eller hur? Gillar och delar på facebook- Diana Flobecker och håller alla tummar och tår kram och tack för alla fina tävlingar/Diana

 17. Jag är en kvinna med bilringar på magen, hängbröst och rynkor… Trots det så älskar jag min kropp precis som den är! Jag har ju trots allt fött fram 3 barn och det vore f’n om det inte fick synas.
  Jag har världens bästa jobb ( lärare)och möter mina elever varje dag med ett leende!
  Dock!
  Mina läppar! Mina läppar har blivit så tunna med åren och gör så att jag får ett lätt snipigt uttryck. Detta gör att jag ibland får frågan om jag är arg, vilket jag inte är.
  Jag skulle vilja fylla på läpparna med Restylane, så att alla mina kroppsdelar synkar med den glädje jag känner!

 18. Skulle vilja ha ett par pussiga läppar för att boosta egot lite och känna mig extra fin nu i starten på nya året 🙂

 19. God fortsättning!
  Åhh, I need Joanna!!! 🙂
  Argrynkan ger sig inte, trots att jag sällan eller aldrig är speciellt arg!!!
  Så det skulle vara den som skulle få sig en omgång! 🙂
  Kram kram

 20. Åh vilken perfekt tävling, jag som velat restylanea mig länge 😉 Jag skulle välja Restylane 1.0 ml om jag vann, för läpparna 🙂 Puss och kram /Elin

 21. Nu när det är så kallt som det är hade Ett par varma och pussiga läppar med fillers hos estetikspecialisten verkligen inte suttit fel. Jag har hört så mycket gott om Joanna och kan inte tänka mig att gå till någon annan. Jag passar på att ta med mig mina vänner också så gör vi det till en riktig fest!

 22. Jag hade önskat mig en skinbooster med Restylane för min hals och dekolletage och gärna även ansiktet förstås. Jag vet inte hur mycket 1 ml räcker till…är helt oskuld när det gäller sånt här, men känner att jag börjar se trött ut!
  Är helt övertygad om att jag får bästa råd och omhändertagande om jag har turen att vinna, även om det samtidigt känns lite läskigt.

  Kramen

 23. Vilken tur att du påminde om tävlingen! Jag hade planerat att tävla, men glömde bort det… Jag skulle vilja testa Juvederm – eller Restylane – beror på vad Joanna tror passar mig bäst ! Fyller 40 nu i slutet av januari och ska fira med Alcazar på Malmö Arena i februari. Om argvecket mellan ögonen och strecken i pannan kunde bli lite ”suddiga” tills dess så hade det varit jätteroligt! Annars får jag väl ta ett glas champagne extra och hålla tummarna på att det är mörkt

 24. En behandling för rynkorna runt ögonen och i andra hand ovanför munnen hade suttit perfekt för en kvinna i sina bästa år!

 25. Jag har varit pålägg till Johanna efter dina inlägg, men ändå dragit mig lite för det, är rädd att det ska bli fel:-) men om jag vinner ska jag våga, och då vill jag ta bort streck efter påsar under ögonen, teartrough tror jag det heter. Det gör att jag dagligen får höra;är du trött? Är trött på att se trött ut fast jag är hur pigg som helst!

 26. Men åhhhhh jag tror jag drömmer nu, är tävling på riktigt? : )
  Har det senaste halvåret gått o tittat mig i spegeln och varit tvungen att titta lite extra om det verkligen va jag eller min mamma jag såg, rynkorna runt ögonen o i pannan är nu ett faktum!! Så den här småbarns mamma hade ju bara såååå mycket önskat sig en liten botox behandling för att få känna sig som sig själv ialf ngt år till innan man blir sin mamma upp i dagen (inget ont mot min vackra mamma, men det skiljer ju ngr år)

  Tack för möjligheten att va med o tävla i denna generösa tävling!

  Kram på dig finaste Malin

 27. Jag vill helt enkelt vinna för jag skulle vilja känna känslan att känna mig lite rynkfri för ett litet tag

 28. Två underbara människor på samma bild ❤

  Mina läppar är ju bara så tråkiga!! Så tråkiga att de inte ser kloka ut med läppstift…och jag vill så gärna kunna bära en snygg färg på mina läppar, men då krävs det först en behandling av duktiga Joanna 🙂

 29. Åh vilken kanontävling!

  Varför inte trolla bort rynkorna i pannan, det behövs om jag säger så 😉
  Och sedan att få bli behandlad av duktiga Joanna är ju en ära!

  Håller tummarna!

 30. Åh så spännande det varit att få prova botox, och se hur fin man kan bli. Det har vi ju hört från dig Fnulan!

 31. Jag skulle verkligen vilja vinna detta! Om jag vann skulle jag välja 1 ml i min överläpp!
  Hoppas, hoppas på vinst nu!
  Tack för en bra blogg också!

  Med vänlig hälsning, Sophie Archibald

 32. Hej Fnulan! Vilken generös tävling. Jag vill så klart vara med tävla, önskar mig en Restylane injektion för mina läppar som innehåller lidocain.

  Restylane Lip Volume – För ökad fyllighet.

  Hoppas på tur!

  God fortsättning på 2016!

  Kram Sandra

 33. Åh, vilken present.
  Jag tror jag hade velat göra nått åt påsarna under ögonen. Så jag hade sett piggare ut, du vet som mamma till två små barn och jobb på 200 timmar i månaden kan all hjälp behövas

 34. Hej

  Ja jag skulle så klart vilja vinna och höll på missa din tävling vilken tur jag skulle vilja göra något åt veckan som går från näsan till munnen de har ett namn men vet ej, jag är grymt irriterad och ser så mycket äldre ut pga av dessa djupa veck, hoppas på vinst då jag aldrig har velat vinna något mer än detta i en tävling samt nu när jag efter 7 år sjukskrivning ska ut i världen igen kan de va skönt att se lite extra piffig ut för det stärker mitt självförtroende om jag ser bra ut tycker inte alls det ytligt för jag vill se fräsch ut trots att jag haft EB svår tid bakom mig, hoppas på tur ❤️ Och jag bor inte ens i närheten men tar första tåget ner om jag vinner så kanske jag kan få bjuda på en fika

 35. Hej Malin hoppas allt är bra med er, bloggen din är så mysig att läsa, ni känns inte alltid så långt ifrån då!
  Vet inte om man kan tävla för att vinna åt någon annan, eller om jag förstått tävlingen rätt. Men hade gärna vunnit en liten fix till mamma så hon kan få chansen att fixa bekymmersrynkan.
  Kram på dig!

 36. Hej på dig 🙂
  Om jag hade vunnit i din tävling så hade jag nog äntligen gjort något åt mina pannveck.
  Eller rynkor… Har ju alltid haft hög panna med synliga veck och alltid haft komplex över det.
  Därför har jag alltid haft pannlugg. Nu är jag trött på det o skulle vilja ha en fin panna 🙂
  Har ju läst på din blogg om hur duktiga dom är så kanske jag vågar då.
  Kram kram

 37. Skriver sällan kommentarer så vet inte om jag gör rätt! Har kommit på vad jag skulle vilja, Läpp förstoring eller nåt åt huvudvärken!!!

 38. Skulle vilja få bort min ”arga rynka i pannan 😉
  Åh, håller alla mina tummar och hoppas på tur 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..