Nyårsafton, Jag gjorde det mest förbjudna som bloggare

God Morgon 2016 överlevde du nyårsafton?

Ja för Mira är det God Morgon för hon vaknade nyss. Vi var hemma vi två tiden, nöjda, mätta och glada att vi återigen fick fira in ett nytt år med våra vänner. Mira hade fullt upp med sin kompis Malini som hade samma finskor som henne. Japp glitter och strass var temat även denna nyår. Hur hade du det vännen?

Jag gjorde något man ABSOLUT inte gör som bloggare. Jag glömde kolla minneskortet…. När kvällen nästan var slut upptäckte jag att jag inte hade ett enda foto från kvällen. Det var en ganska bra metafor eftersom jag helst vill glömma 2015 som varit ett helt betydelselöst år förutom att jag fått vara med mina älskade. Så efter tolvslaget blev det i alla fall några foton. Lustigt eller hur!

Nä nu kryper vi ner i soffan igen. Mysigt!

Alexandra hade dukat så fint i guld och silver. Men som sagt… kort saknas :(

 

Nyårsafton

Kvällens dryck hade en genomgående tema… <3

Till förrätt åt vi en fantastisk god soppa med räkor, äpple, kronärtskocka och annat smarrigt.
Huvudrätten var kyckling i god sås inlindat i bacon och såklart massa mumsigt till
Efterrätten blev en Nutellacheesecake. Receptet ska jag förmedla länken till er senare, för trött nu

 

Mira var sååå stolt, hon vågade nämligen bära Kaninen Mulle =)

Jag älskar virrvarret i köket när det är fest! Detta är värden Erik =)

Vackra värdinnan Alexandra

Och vännen Anna-Karin <3

Kärleken i mitt liv <3

Magnus, som vägrade titta på bild =) Malini fick jag inget foto på för hon sov innan 12 slaget.

Allt gott från oss och tusen tack för en fantastiskt trevlig kväll (som vanligt). LOVE U!!!!

 

LOADING..