En galen östgöte och en pysseltok

Hej fina! Här segar vi fram och lunkar i pyjamasarna hela dagarna. Det är inte lönt att ta av sig den när man ska lägga sig snart igen. Nej, bädda sängarna gör vi inte heller, men det gör vi faktiskt aldrig här hemma. Onödigt att lägga tid på sånt skitgöra. Och jag är emot djurmisshandel och tänker på alla kvalster.

Idag har Helén kommit till oss. Det är mannens kusin. Mira är överlycklig att hon kommr eftersom Helén är lika vuxen som hon är barn så deras tid tillsammans kommer att bestå av lek, pyssel och bus. Skönt så att vi föräldrar på lugn och ro på sin lediga tid 😉

Puss nu ska jag gå ut och leka i snön som kommit till Skåne! JIPPIE!

Japp, Mira sminkade sin docka idag, resultatet ser du på Instagram, men känsliga tittare varnas

Roligt att Helèn kom till oss idag, hon stannar till torsdag. Tyvärr är hon lika sporttokig som mannen. Jag förstår att vi inte kommer att ha mycket tillgång till vår dotter när hon är här, hon är det största barnet i familjen, Härligt!

När Helén varit här i två minuter så frågade Mira om dom skulle måla muggar…

Oj vad fint resultatet blev <3

Japp, nuuuuuuuuuu ska vi ut och leka i all snö som äntligen kommit till Skåne. Mira undrade om vi skulle åka pulka… Humm… kanske?

LOADING..