Mina (rea) byxfavoriter!

Hej fina!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag har inte hunnit in och säga hej till dig ordentligt. Jag har inte ens hunnit surfa runt och titta på alla reor. Har du någon favorit? Har du kanske något bra tips du vill dela med dig av till mig? Jag hittade två skjortor när vi var i stan men inga byxor alls. Så det är främst det jag är ute efter. Jag hittade några skitsnygga och med riktigt bra pris på Ellos faktiskt. Eftersom jag inte vet storlek beställde jag de två billiga i tre olika storlekar så får jag skicka tillbaka de som inte passar :/.

Nä nu ska jag sova hjärtat, ses i morgon! Puss

 

Ellos

 

I samarbete med Ellos

LOADING..