Äsch har inget att säga men mitt kontor har

Här sitter jag på mitt kontor. Jag har inget blogga om så jag frågar mina arbetskamrater. Detta skulle jag skriva:

– Det var bra att det blev strömavbrott så att vi fick städat på kontoret
– Fnulan har försökt elda upp kontoret
– Marina undrar hur många barns som blev gjorda under strömavbrottet
– Maria har tappat tråden 

Nä va fanken skaffa er egen blogg kära kollegor! Ni har inte mycket att komma med  =) Jag får ta hand om detta själv i fortsättningen för detta håller inte. Att man inte ens ska kunna lita på sina arbetskamrater. Allt ska jag göra själv, till och med blogga. Suck.

Kontor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..