Död Tv och tips från dig tack!

Hej hjärtevännen, nu sover vår lilla sessa och jag ligger på soffan och småfiser efter att ha vräkt i mig en Läkerol med chili och lakrits  (egentligen längtar jag efter att vräka i mig godis…) Allt är som vanligt alltså.

Just nu frossar jag i Vikingar istället på kanal 12. Vilka barbarer, och dom är vi släkt med! För övrigt är tv:n väldigt sällan på hos oss nu för tiden. Mannen och jag ser gärna serier på Viaplay eller Netflix istället. Jag har svårt för att följa serier på tv eftersom jag måste se alla avsnitt i sträck annars tröttnar jag.
Just nu kör jag en favorit i repris; Greys Anatomy.

Du får GÄRNA tipsa om din seriefavorit! Jag har redan sett:
Suits, Homeland, Revenge, SOA, Breaking Bad, Vampire Dairys, Walking Dead, Jessie Jones, Orphans bland annat.

Puss goding!

Efter en eftermiddag med denna tös är man rätt så trött,,,

 

LOADING..