Två glada tanter!

Nummer 1, FÖRLÅT till dig rara läsare som kom fram och sa hej på Disney, jag var så tankspridd precis när du kom <3 Jag hoppas inte att du upplevde mig nonchig för det är jag verkligen inte, jag vart ju lite orolig för en Mira med för snabba fötter för sin mammas bästa! Jag hoppas att du fick en fantastisk kväll med familjen <3


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jodå, vi är så nöjda så nöjda! Jag kommer att visa er ännu mer men just nu vill jag bara sova. Ledig dag med Mira och Cornelia står på schemat så jag hinner nog med dig ordentligt i morgon istället. Men vi är två trötta tanter som måste sova, Jag och Marita =)

Puss och sov gott

 

 1. Hej!
  Det var jag som igår sa hej till dig på Disney. Jag uppfattade verkligen inte dig som nonchalant. Tvärtom gav du ett väldigt positivt intryck.

  Som sagt, tack för en underbar blogg.

  Trevlig helg!

  Kram Malin

  1. Men fina Malin, jag skämdes så för att jag inte tog tid att prata med dig!!! Jag älskar ju att träffa er läsare! Stor kram och tack!!
   Ps. Du har ju världens snyggaste namn också ;)) ds.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..