Recept- en annorlunda Lasagne

Hej Lördag! Vi har precis satt oss upp, det tog tid idag =) Snart ska vi möta upp Marica och Stella på Disney on Ice =)

Vill du ha tips på en god och annorlunda lasagne med kyckling som jag kom på häromdagen? Det var en ”tömma-kylen-dag” och det blir oftast väldigt gott. Jag tror att det är för att man vågar försöka och gör kombinationer man aldrig gjort annars. Och det är bra denna fattiga Januari månad. Suck må den vara över snart!

Såhär blev mitt kylskåpsrensings-recept som fick många tummar upp alla hela familjen.

Det jag använde ser du på bilden, men du kan ta vad du tycker om! Smaka av efter hand vännen

Ta fram det du har i kylen. jag hade Créme Fraishe i två olika smaker som till exempel paprika/chili, ost från ostbrickan, vispgrädde, ajvar och riven ost. Och såklart Lasagne plattor

Alla ”blöta” produkter förutom Ajvar hällde jag ner i en kastrull samt riven ost och tre vitölöksklyftor. Konsistensen ska vara som en bechamelsås ungefär. Ta hellre mer ”blött” än för lite eftersom det är risk att lasagnen blir torr annars. Smaka av!

Fem kycklingfileér delades i mindre bitar och stektes med salt och peppar.

Sen är det bara att varva precis som man gör med en lasagne i en smörad form.
Jag började med såsen sen plattorna,jag ”bredde” lasagneplattorna med LITE ajvar, och avslutade lasagnen med sås och massor av riven ost.

MUMS. Jag skulle dock ha haft mer sås i för den blev lite torr.

Mira berömde maten MASSOR! Och familjen åt för glatta livet!

Det var inte mycket kvar av den stora formen. och det är perfekt matlådor!

LOADING..