Torsdagens

Hej solen! Den strålar i sin glans på oss i Veberöd och det innebär aktiviteter som pulkaåkning och skridsko. Jippie.. eller inte, jag skulle helst tagit det lugnt och laddat batterierna.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

I torsdags var jag och Mira på Disney On Ice med Marita. Den fin fina inbjudan kom från Cloetta och Discovery Networks Sweden. Mira var en lycklig stjärna denna kväll! Och jag blev alldeles tårögd av att se hennes glädje.

Klockan fyra slog dörrarna upp för oss. Det bjöds på korv med bröd, kaffe, dricka och kanelbullar. Alla barnen var överlyckliga och förväntansfulla. Mira tittar i programmet som hon fick när vi kom.

Alla barn fick även en sån där leksak som lyser i mörkret och snurrar. Jag ville ju också ha en! Och vem älskar inte Olof???

Överlyckliga Mira

Marita var nog det största barnet =)))) Fina Marita!

Detta var kvällens höjdpunkt! Musse och Mimmi kom på besök så att alla barnen fick hälsa och ta foto med idolerna. Mira är alldeles förälskad av Mimmi så det var en stor grej för henne, kolla hennes min =) Och hon dog nästan av lycka när Mimmi visade sin förtjusning över Miras outfit och skor. Snart kommer fotot som fotografen tog hem med posten, vilket roligt minne!

När showen startade var det som vanligt, Mira höll för öronen. I år år togs dom ner ganska fort i och för sig och på kvällen somnade en salig unge i mitt knä när vi kom hem.

Jag ska visa dig massor med bilder från showen senare, men jag kom hem med 320 foton så det kan ta sin tid att redigera och välja ut guldkornen!

Återigen stort tack till Discovery Networks Sweden och Cloetta som bjöd in till denna fina förfest!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..