När mormorn hämtar barnbarnet

Mira hämtades av mormor Bodil på skolan idag . Då ska hon såklart äta mormors brunsås. Mamman däremot sätter sig i bilen för att ”Do some serious shopping”. Och japp, tyvärr hoppade de billiga kläderna på mig…. Det är för jäkligt alltså… Speciellt i fattiga januari!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag hittade ett par ”fejk” skinbrallor som ändå såg riktiga ut och en stor tjock stickad polo. Gött nu i kylan! Jag är riktigt nöjd att jag har tjänat en massa pengar på mitt reakap.

Jag får visa dig hur det ser ut på sen, men jag försökte i alla fall hitta detsamma på Ellos rea till dig. Och idag kan jag erbjuda dig en kod som ger dig FEMTIO % på utvalda reagrejer! Gaaaaah jag som shoppade till Mira i söndags, suck,  men du har kanske inte hunnit än. Koden är: 335406

Handlar du allt detta har du TJÄNAT 2285 riksdaler!!! Ska nog flirta med mannen ikväll!

I samarbete med Ellos

LOADING..