Dag 1 projekt Familjetid

Hej vännen, abstinensen är över, jag sitter här vid datorn och får prata med dig. Som jag har skrattat idag, vårt projekt ”Familjetid” och internetförbudet mellan 18-20 har engagerat otroligt många! Skolpersonalen applåderade stort, kollegorna skrattade och nickade ironiskt typ ”Goooooood Luuuuck mohahhah”, Gabriel bet sig hårt i läppen och hans vackra bruna ögon såg ganska rädda ut och Mira bröt ihop fullständigt och sa att hennes liv var slut för alltid. Stackars liten har ju faktiskt INGA leksaker att leka med!

Jag blev rastlös och fick fixat tvätten och städat kylen, mannen var den som stängde ner nätet och såg väldigt nöjd ut.

Men….

Vi ska klara det. Vi gör detta som en familj. Vi klarar allt tillsammans, även om det är att umgås 2 timmar om dagen i 4 dagar i veckan. Det blir hårt men vi ska göra allt vad vi kan! Vi är starka tillsammans! Vi är enade!

Men så härligt det blev!!!
De två timmarna resulterade i en middag i lugn och ro tillsammans, Gabriel satt och pluggade matte och vi spelade ett par rundor Kalaha!
Så underbart och två timmar är ingenting men är mycket!

LOADING..