En rullande bil med en skrikande unge

Godmorgon eller nått.  Jag är hemma men jobbar lite hemifrån, det är inte roligt att komma tillbaka nästa vecka efter fyra veckor så jag betar av redan nu. Snart ska jag till Malmö och Aleris (Tereskliniken) och få lugnat min oro över mitt påhittade bråck.

Kan det ha hänt något när jag fick springa efter min rullande bil med en skrikande unge i? Parkeringsbromsen var tydligen inte i….. Shit, det kunde gått illa!!

Men en fråga… varför glor alla på vår framsida när dom går förbi vårt hus? Det kan väl inte vara så att dom bryr sig om att vi fortfarande har alla julgrejer kvar? Då kan dom sluta skratta och peka, för ”Julen vara ända fram till påska” Så det så. Den som skrattar först skrattar sist…  Och varför bry sig så mycket om hur andra har det? Jag har bara tid med mitt eget.

Tsssss…..

Har man väl fått upp julskiten är det synd att ta ner det så fort!

  1. Haha, du är så underbar!! <3
    Tack för din fina blogg.
    (Inget kul såklart med händelsen med barnet i bilen, men tur det slutade väl!)
    Kram My

  2. Har också kvar ljusslingorna utomhus. Är ju så mysigt! ……och skittråkigt att ta bort……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..