Samirs kallingar och bilder från Photoshooten

Lördagens Mello! Ola Salo och Peter Jöback har räddat hela cirkusen. Tack käre Gud som hörde min bön och nu vill jag se musikkarusellen igen. Nu skäms jag inte mer.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag är dock osäker på hur Mira känner eftersom hennes två favoriter Dolly Style och Samir & Viktor duellerade mot varandra. Men SVT skit i dueller och kör ett vanligt röstningsförfarande som i dom andra delarna så det blir rättvist.

Och Ja, Samir visade lite kalsonger med tryck på, det var ingen som såg det ändå. Alla var upptagna med att titta på hans otränade mage 😉 

Jag måste verkligen säga en sak, TACK SOM FAN för alla fina kommentarer om bilden på mig och Mira. Ja jag älskar den, så mycket kärlek! Och tänk om jag själv kunde titta med det stolta och beundransvärda ögonen som Mira gör på mig. Bilden blev ett ”wake-up-call” och den ska sättas upp vid badrumsspegeln som en daglig påminnelse!

Jens C Hilner på Photomedia.se har verkligen fångat ögonblicken, jag älskar det! Och detta är inte de ”riktiga” korten utan bara bakom scenen. Fasiken vad han är duktig, eller hur!!

Tröttsamt att vänta när mamma blir fotad!

Jag har fått så många nya goa läsare, här kan ni hitta mig på andra ställen:
Instgram
Bloglovin
Facebooksida
Twitter
Välkomna!! 

LOADING..