Att ta nya tag!

---I samarbete med ItrimTriangeln---

Hej fina vän, hur mår du? Om jag får vara ärlig så har det inte varit så värst med mig de sista veckorna. Du vet att jag berättade om att jag var i den där bubblan efter operationen. Jag är väl på väg ur, ett lite steg varje dag. Jag tappade allt, släppte allt och grät olyckligt över att se mig i spegeln- vem är jag nu?

Jag har kommit fram till att jag är densamma Malin! Ingen annan, samma lyckliga och glada Malin- men med mindre midja!

Idag tog jag tag i en sak som tagit emot, jag ringde till mina vänner på Itrim Triangeln. Jag behöver dom nu. Jag behöver min Amanda. Jag behöver mina träningsvänner och gruppvänner. Jag behöver ta tillbaka kontrollen på maten och träningen. Jag behöver hitta tillbaka men jag ska erkänna att det tar emot, men det är då jag behöver Itrimlivet som mest. Så jag är på gång igen, men mentalt tar jag små steg i taget. Man är stark om man kan erkänna att man är svag.

Däremot vet jag att 2016 är mitt år!

Bilden ovan är ännu en bild som Jens tagit! Och kolla dockan här nere….

 1. Vilka vackra flickor!! Ni är verkligen så fina!! Kämpar ju också med mitt Itriimliv! Börjar verkligen inse att jag måste göra en livsstilsförändring på riktigt! Inser mer och mer att det riktiga jobbet börjar när man nått målvikten! Gruppträffarna är det bästa med Itriim tycker jag!! Heja oss Fnulan! Ska bli så kul att se din nya ”slogan” och nya bilder till bloggen!!

 2. Vilken fantastisk bild på en härlig mamma med sin fina dotter. Bästa fotomodellerna och fotograf, kan ju inte bli annat än superbra! Lycka till med Itrim. Håller på Dig, Malin!

 3. Vilken resa du gjort, inte konstigt att det tar lite tid att landa. Skönt att du får stöd från Itrim, jag skulle verkligen behöva en spark i baken och komma igång med träning.
  Vilka fantastiska bilder Jens har tagit på dig och Mira, ni strålar verkligen. ♡

 4. vad härligt att du kommit fram till att du är en fin och glad tjej nu, samma glada Malin som du alltid verkar ha varit. 😀 Det gläder mig. 🙂 Må du alltid vara samma härliga och glada tjej.

  Vilken underbar och fin liten tjej du verkar ha också. Såg bilden där hon ser upp till dig, jisses vad mycket kärlek och vad håret reste sig på mig. Mäktig bild.

  Kram

 5. Jag tror att du gör rätt i att ta ett litet steg i taget när du mår som du mår. Visst kan det vara bra att pusha sig själv lite, men inte mera än vad man orkar i den situation man befinner sig. Då kan det bli för mycket och gå åt fel håll istället.
  Mvh
  Anna

 6. Underbara bilder! Ni är så fina båda två!
  Synd att vi inte bor liiite närmare varandra, då hade vi kunnat tränat ihop! Eller tänkt vad snabbt alla promenader skulle gå när vi hade haft så mycket att babbla om!
  Kram

 7. Jättefin bilder!!!
  Kommenterar aldrig här, men nu vill jag bara säga att jag tycker att du har tagit många steg redan dit du är nu. Man måste inte fortsätta rusa, bli istället bekväm med det du har åstadkommit hittills innan du kör vidare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..