Trafikvett 

Är du en polis på vägarna? Stör du dig på alla andra? Det gör jag. Jag irriterar mig på de som kör för sakta, på de som kör för fort och på de som håller exakt hastighet. Och för min del har jag fördomar att det alltid är en ”gammal tant eller gubbe” som kör den där bilen som kör i 70 på 100 väg och 70 på 70 väg.

Vem är det värst för i trafiken egentligen? Och vem är du?

1. Är det Den som blir irriterad av att någon kör för sakta så att den ligger och trycker bilen framför i baken?

2. Är det Den som kör för sakta och blir irriterad för att hen har en bil i baken?

3. Är det Den som ligger och trycker bilar i baken fast bilen framför håller hastigheten?

Jag tycker inte synd om någon av dom, och jag är nog en blandning av alla vid olika tillfällen så mig är det synd om hela tiden!

IKVÄLL! Tävling!!

Inte konstigt att vi ibland kör som idioter!

  1. Haha, du är för rolig! Håller med dig, alltid är det någon i trafiken som man stör sig på. Själv kör man ju aaaalltid perfekt 😉

  2. Jag kör liiite för fort och är alltid stressad på andra som ligger ivägen 😉 Muttrar också åt sådana som inte blinkar när det ska svänga, eller som kör knasigt i rondeller (hur svårt ska det vara?!?). Blir småsur när folk inte ”tackar” när man tex släpper ut dem vid kö eller liknande. Ha ha, det är definitivt i bilen mina barn lär sig eventuella fula ord!

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..