Inte konstigt att man har huvudvärk

Hej mitt hjärta!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Asså förstår du, jag har gjort en sån #skämskuddegrej idag!!! Asså, jag förstår det inte själv hahaha, jag har spelat in en film till ett företag som eventuellt vill ha mig till en helt galen sak. Jag blev så exalterad att jag glömde bort dig! FÖRLÅT

Vet du, i natt vaknade jag med en grym huvudvärk på gränsen till migrän. Det är inte alls konstigt när en låt har tuggat fast sig i pannbenen… och den värsta låten att ha på huvudet mitt i natten. Jo, PANETOZ, och deras Håll om mig hårt.

Det hade varit bättre med mardrömmar!

Nu, soffmys med Mira och film och sovande mamma…

Kärlek!

 

LOADING..