Pinsamt stolt över Cornelia

Ibland är man för mycket för alla andra eller hur!? Som förälder tror man att hela vääåääärlden (ja Facebook i alla fall) är superintresserade av att ens barn bajsar på pottan första gången eller tappar sin första tand. Man vrålar ut nyheten till allt och alla som om det är en sensation. Ja, men det är en sensation, i alla fall för mig.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

I samma ögonblick som jag lagt ut det där skrytinlägget på Facebook om att jag har världens mest intelligenta, smarta och förstbajsande unge ångrar jag mig. För vem bryr sig egentligen (på riktigt) mer än mig, mormor, farmor, moster eller faster och övrig familj?

Men visst heter det delad glädje är dubbel glädje så du kan väl låtsas att du är lika stolt som jag =) Fast… jag tycker faktiskt att Facebook är ett stort skrytverktyg! Bästa maten, bästa solbilden, bästa stranden, bästa fredagshänget, bästa kärleken, bästa barnen… bläääää
Och sen måste jag störa mig på inlägg på Facebook som säger A och inte B.. Jag lade in ett sånt idag.. ELAKT!!  mohahahhaha

Och nu ska jag skryta som bara den…. Cornelia har gjort sin mamma grymt stolt idag! Däremot hade det varit grymt av mig att avslöja det, hon ska få äran att berätta det först för de hon vill!

Tjohooooo idag ska jag bjuda tösen på bubbel!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..