Bråda tider, middag och mellohat


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Min vackra vän

Hej vännen, är det bra!? Här är det toppen trots fötter som skriker och en väldigt tom plånbok! Igår hade jag ett grymt bra möte med en PR byrå angående ett nystartat projekt, när alla papper är underskrivna ska du få veta allt!

Dagen började med shopping och möte. Och AW med världens bästa Evelina <3 Det var så himla längesedan vi sågs och hade så mycket att prata om!

På kvällen igår kom underbara Natalie och mös med Mira på hotellrummet de sena timmarna. Då träffade Alexandra och jag världens bästa Hannah och underbara Johanna. Vi satt på Zink Grill i flera timmar och njöt av god mat och bubbel. Det som chockade mig var att en i sällskapet verkligen var mello-anti. Jag höll på att lämna bordet 😉 Jag kan inte avslöja vem det är men Johanna jag gillar dig ändå!

Mr. Fabio, Hannah, Johanna, Alexandra och jag =)

Så himla cool meny!! Och snacka om ett stort utbud! Nästa gång ska jag testa deras lunch!

Vi började med underbar Löjrom <3

Sen åt vi ”mixed grill” som var himmels!! Deras potatiskaka var något av det godaste jag ätit! Hannah åt en tonfisksallad som hon ååååå:ade till måååånga gånger! Och vi pratade och pratade, något vi aldrig riktigt får tid för. Älskade  vänner vad fina ni är!

Måltidsdryck…

Efterrätt…mmmmmmmmmmmmmm så underbar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..