När Mira får bestämma outfit till era barn

Hej! Mästarnas mästare på tv =) Det gillar jag faktiskt trots att det är sport involverat. Mira har bubblat om helgens händelser för familjen och det var inte lätt att få henne i säng för mys med pappa var det viktigaste.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag vet att ni är så många som älskar ”Dagens Mira” bilder, men vet du, nu har damen i fråga själv fått välja ut vårens outfits till era barn. Det är lite spännande när hon pekat ut själv för det är kanske inte exakt det jag hade valt ut.

Det hon inte vet är att jag klickat hem allt på Ellos =) Med rabatt på 25% på alla barnkläder och skor kändes det okej! För att komma till kläderna klicka på den fetstilta texten så kommer du direkt till just det plagget.

Erbjudandekod: 335715 ger 25% rabatt på barnkläder och barnskor från Ellos!

I samarbete med Ellos

LOADING..