Succé!

Hej vännen, jag har ju försummat dig för nöjen och jobb, förlåt! Nu sitter vi på Arlanda på väg hem till verkligheten igen. Jag saknar mannen och de stora barnen även om dom inte bryr sig så mycket om sin avdankade fru/mamma.

Mitt, Alexandras och Miras leende för mellofesten tar aldrig slut. Vilken succé! Vilken fest! Vilken upplevelse! Det går inte att beskriva vilken fest det är. Allt är tillåtet. Alla sjunger,dansar, skriker, tjoar och tjimmar. Jag börjar ju tjuta varje år när jag är på plats.

Vi satt så himla perfekt! Rakt framför scenen precis bakom parkett och där stjärnorna gick förbi för att komma till green room. Mira dog av lycka när Oscar såg oss när han gick förbi och stannade till för att ge oss ett härligt leende och ett heeeeeeeeej! Småtjejerna sidan om oss gav oss mördarblickarna och undrade storögt om vi verkligen känner Oscar.

När det var slut stod alla precis nedanför oss för att bli intervjuade så det blev mycket stjärnor på nära håll för Miras skull. KUL =) Mira grät floder när det tog slut men mest för att hon inte fick säga hej till Oscar trots att vi stod två meter bakom honom, men vakterna körde ut oss.

Japp ännu ett år tog en skånepåg hem vinsten! Publiken hade en annan vinnare också om man ser på jubel, dans, sång och glädjeskrik, Samir & Viktor! Ja, och herregud vilken bra underhållning det var igår! Toppklass!

Mira var i chocktillstånd! Ser du som hon gapar? Hon dansade, sjöng och skrek av glädje- underbart!!!

Kicki sminkade David Lindgren (med bästa lasershowen), kolla in hennes blogg för att få komma bakom cirkusen!

Här sitter Oscar i green room =)

Sen stod alla mitt framför oss =)

Nä, nu drar vi hemåt till södern!

LOADING..