Tips till familjer nära Malmö på gratis aktivitet!

Hej vännen, Är det bra? Som vanligt somnade jag på soffan när jag kom hem. Asså jag kan INTE hålla mig vaken, helt galet! Det blir en ond cirkel det där. Ingen bra mamma som ligger utslagen på soffan direkt… Någon som verkar trött och sliten är Meekatt, gå in och ge min vän lite kärlek är du snäll! www.meekatt.com. Eller krama om henne på hennes Facebooksida (världens roligaste sida förresten) <3

Jag vill  ge dig ett bra tips inför helgen!!
Påskharen har gömt påskägg i Slottsparken i Malmö och Kinder Surprise bjuder in till påskäggsjakt för hela familjen. Föräldrar och barn går en promenad på 30 minuter som leder fram till påskharen. På vägen finns prinsessor, sjökaptener, bönder och bagare. Alla de små deltagarna belönas med diplom och överraskningar från Kinder Surprise.

Välkomna den 19 mars 2016 kl. 10-15 i Slottsparken i Malmö. Adressen är Kung Oscars väg 11, Malmö. Start vid kiosken mitt emot Stadsbiblioteket där ni får skattkarta och instruktioner. Deltagande är gratis.

På tal om prinsessor så var det stort för Mira att stå på Slottets balkong!

Tänk att ha detta jobbet….

Detta är ett gratis reklaminlägg, allt för att ni läsare ska få ha kul med era barn utan att det kostar skjortan. ALLA barn har rätt att ha kul så sprid gärna detta till dina vänner i Malmötrakten!

#KinderPåskäggsjakt @påskharen

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..