Ibland får man knipa igen helt enkelt

Igår var det ännu en sådan dag då denna mamman vill lägga sig på soffan och inte göra ett skit när hon kom hem (som alla andra dagar). Men det ville inte Mira.. Hon skulle sysselsättas, det räckte inte med en fika i solskenet, eller att jag lovade henne att hon skulle få sminka mig och måla mina naglar. Nej det skulle bakas. Och du vet vad jag tycker om bakning och barn…

I alla fall fick hon fria händer (medan jag halvlåg i soffan) att plocka fram ingredienserna till dagens kakbak…

Hon lyckades ganska bra om jag får erkänna det. I alla fall med att ta fram rätt grejer. Att ”kakorna” smakade” öööö, hummm, väldigt speciellt sa jag inte utan berömde hur fina och mumsiga dom var.

Mira tog bara en tugga sedan sa hon att vi nog borde gå och besöka ankorna eftersom dom inte brukar få goda kakor….

Ja, ibland får man låta barnen bara göra, dom är fantastiska och jag vill inte döda hennes fantasi och kreativitet! Men det är svårt…

LOADING..