Det sämsta med Ullared

image

Ja, dödens trött det är namnet som är ristat i min panna idag! Vi hade påsklunch för nästan 50 av våra fina kunder och anställda på dagen idag. Två av kollegorna på kontoret var sjuka så det blev att jobba häcken av sig, men gud så trevligt det är att träffas. Vi gör det en gång i månaden faktiskt.

Jo, Ullared. Hur trevligt det än är så finns det några negativa sidor med drömvaruhuset också. Förutom att man handlar för mycket av det man inte behöver, blir luspank och får springa ett maratonlopp som slutar med skador på armbågarna och hälarna så finns det en sak som är värre än allt annat….

Alla jäkla påsar som aldrig blir uppackade när dom kommer hem…

Suck….

image

Just nu ligger allt i en hög på golvet i hallen…

ps. ber om ursäkt för alla mobilbilder men för tillfället är jag skitlat!!! ds.

  1. Hej, lustigt, för packa upp och se allt man köpt och vad man köpt tycker jag är jättekul och även mina döttrar så det blir nästan slagsmål här hemma 😉 hoppas du hittade massa roliga saker, är så sugen åka dit, så hoppas det blir en resa snart, kram!!

  2. Det allra värsta är att klippa bort alla jädrans lappar som sitter på strumpor å sånt…
    Sätter saxen i fingret varje gång. Tur att plåster är billigt på Ullared 🙂

    Har inte varit inne här på ett bra tag…jädrans i min lilla låda så läcker du är.
    Du var snygg innan, men nu är du lixom polerad till din finaste glans. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..