Gala

Igår fick jag uppleva en underbar kväll men goa vänner. Kivik Musteri bjöd in mig till årets ”Women in Red” gala i Malmö. Såklart jag vill vara med på det och stötta denna viktiga händelse som värnar om kvinnans hälsa och hjärta, men faktiskt också mannens som moderatorn Christina Nilsson berättade igår.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Det var många ståtliga kvinnor på plats på Scandic Triangeln och några få män. Ljusets sken var genomgående rött och kvällen spirade kärlek, hopp och omtanke.

Linda Lampenius spelade ett fantastiskt stycke hon själv skrivit under sin tid med ätstörningar, och den låten grep tag om mig. Jag kunde riktigt höra hennes frustration och ångest. Det var ett starkt ögonblick. Magnus Hedman var också på plats för en kort föreläsning. Hela kvällen var full med föreläsare och annat!

Jag ska berätta mer, men jag har så mycket att styra upp med inför kidnappningen av Marica! Hänger du med? Jag kommer att uppdatera alla händelser på min Facebooksida (Fnulan) och Instagram (Fnulan) så häng på!

Tack till Kiviks Musterier, Kommunicera PR och vännerna för en mycket trevlig kväll!

Allt var i rosa och blinkande neonljus! Det kändes ganska flott att komma till galan i en limo =)

Mmmmmmm GOD MAT (och dryck….)

Christina öppnar årets gala! Du kommer att få se mer bilder sen, men jag hade fel objektiv med mig och vi var sena inne i lokalen så det blev ganska långt bak =) Men vännerna Alexandra och Emelie log stort dom med trots dåliga platser. MITT FEL

Vackert. Linda som har sådan innerlig kärlek till sitt instrument. Vackert.

Vi hoppade över efterfesten och tog en sittning bara vi fyra istället. Vi hade så himla mycket att prata om. OCH skratta, det gjorde vi, men åt vad berättar jag inte ;)

Med oss hem fick vi en goodiebag! Härligt!

Gissa vilken av gåvorna som var min favorit ;)
Nä men ärligt talat! Jag är glad att Kivik kommit ut med en dryck med tranbär! Cornelia har ofta problem med urinvägsinfektion och Mira har börjat klaga på att det svider när hon kissar ibland. Då ska man enligt alla huskurer dricka tranbärsjuice. Så denna kommer stå ofta i vårt kylskåp! Vet du om kan förebygga genom att dricka det innan liksom?

 

I samarbete med Kiviks musterier och Kommunicera PR

LOADING..