Mamma hittar outfiten till Cornelia

Igår hamnade vi på Slagthuset med Cornelia och hennes vänner. Och ni som bor i Malmö vet liksom vad det innebär en lördag. 20 åringar, tajta klänningar och fulla ungdomar som borde vara hemma hos sin mamma och pappa.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag vart helt förtvivlad eftersom Cornelia absolut INTE lät mig prata med de små töserna med de korta klänningar och urringade linnena om att jag tyckte att dom skulle klä på sig. Det är för guds skull vinter! Och jag ville låna ut mina lite kortare skor så att dom inte skulle vingla och snubbla så mycket. Stackars små töser. MEN, jag ska nog inte säga för mycket.. Jag hade på mig Åses skinnbrallor i storlek TRETTIOSEX!. Japp tajt så jag knappt kunde andas och säkert en kameltå med.. men nöden har ingen lag ner ens egna skinnbrallor går sönder 5 minuter innan man ska ut.. Grrrrrrrr

Men nu har jag sett ut lite mode till flickebarnen på Ellos. Ja men det var faktiskt kul att se att det finns där med, de kläderna ungdomarna har på sig när dom är ute på krogen. Nej, jag ska inte beställa det, eller jo, kanske 😉

PUSS nu ska jag gå och lägga mig i mina mormorstrosor =)

Bra rabattkoder:

NY kund: 40% rabatt på dyraste* varan + Fri frakt* Kod: 339601
30% rabatt på din dyraste vara  Kod: 335403 

I samarbete med Ellos

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..