Är det för mycket begärt?

Just nu skriker min kropp efter en sak. Det är bara en enda liten sak som jag skulle vilja få i mitt lilla påskägg. Jag har inte stora krav eller så, och jag begär inte för mycket men nu är det verkligen så att jag VERKLIGEN behöver den här saken. Jag tror att jag dör annars om jag ska vara ärlig. I alla fall inombords.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Jag kreverar om jag inte får sol och värme! Typ en-två-tre veckor utomlands, NU TACK! Det är väl inte för mycket begärt? Jag längtar utomlands så mycket så det gör ont inom mig! Bläääää på er som är iväg eller ska 🙂

Om du kan ana hur mycket paket vi skämde bort fina Marica med i lördags. Hela rummet var fullt med gåvor. Jag ska visa dig lite efterhand.

Haha kolla den söta tuppen (eller är det en höna??? :O) som jag fick av storchefen idag i påskpresent. Vi har haft det kämpigt med mycket sjukdomsfall så det var gott med uppmuntran <3
Och kolla den ASCOOLA vattenkokaren från Bosch som vi alla fick i lördags! Min man älskade den och jag håller med honom för det är ganska uttjatat med rostfritt så detta är en läcker detalj i köket som bryter mot det annars ganska sterila! Visst är den grymt snygg!! Love it!!!

  1. Åh, jag vill också åka till värmen! Sist jag var iväg var för typ 15 år sedan innan grabben kom till världen. Så ja tack, en solsemester vore bajs 🙂 Claes, om du se ett här…. 30 maj glöm ALDRIG det datumet då Babuschca blir 45

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..