Derby i det blå hemmet

Det blir fotboll imorgon. De blåvita ska möta de blåvita. Inte för att jag vet liksom men det känns som att man kan kalla det ett fotbollsderby… I alla fall i vårt hem eftersom det är Malmö och Norrköping som möts. Mitt himmelskt vackra blåa lag mot mannens bara blåa lag.

Äsch jag ska inte gå på matchen. Jag och flickorna tar en runda på stan och shoppar och roar oss. Jag ska spendera mannens pengar. Pojkarna får själv titta på 22 pojkar som springer efter en rund sak i alldeles för kalla kläder. Är dom inte rädda för urinvägsinfektion??

Jag ska se om vi kan få bord på brunchen jag tipsade er om häromdagen 🙂

Nu är det sovdags om jag ska orka springa i stan hela dagen 🙂

Puss

 

  1. Prova brunchen på Osteria Qui om ni kan. Italiensk & så galet gott. Mer mot lunch än frukost på maten, men alltså man rullar därifrån. Allt är himmelskt gott. Två sittningar, en 12 & en 14. Typ omöjligt utan att ha bokat innan, men testa det en gång! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..