Sockerkickad Mira

Hej lördagsvän, fick du någon sovmorgon, ingen chans här med en sockerkickad Mira. Jag sover aldrig pinsamt länge mer, är det åldern? Innan kunde jag dra mig hela dagen utan att skämmas men nu är det helt kört. Tuppen gal inne i huvudet på mig vare sig jag vill eller ej.

Nu är vi hemma efter en härlig tjejdag på stan och killdag på fotboll. Vi hann dock inte med så mycket shopping vi satt mest och njöt av en otrolig brunch på Scandic Triangeln och pratade om livet. Jag drack kaffe i mängder, Mira grisade ner bordet och Cornelia tog snapchats. Precis som vi brukar ha det =)

Nu är det ett problem, Mira är sjukt sockerkickad och jag vill bara få vila en stund. Och en sak gör mig lycklig, mitt blåa lag vann mot mannens blå…

Något nytt sen vi var där i höstas är att det tillkommit Asiatiska inslag på brunchen. MUMS!! Men att kalla det brunch…. Lite konstigt för det är så mycket mat och gott så det är världens buffé! För ett tag sedan träffade jag Emelie som är chef i köket och den bruttan alltså, hon har så storslagna och härliga idéer på vad som kan serveras. Och hon lyckas med bravur tillsammans med sin personal.

Sallad och andra härligheter som står framme i en stor färgexplosion gör att ögat sänder hungersignaler till hjärnan som skriker efter mat! Jag ÄLSKAR när det är snyggt och färgglatt när man ska äta mat. Det ska vara lika vackert som gott!

Nyttiga och fräscha val!

Så härligt med Cornelia, min vän och min dotter <3

Och denna lilla lärkan då! Jo hon käkade bacon med nutella… ööööö…..  Och sen var det maränger för resten. Jag fick beröm av en av tjejerna som jobbade där som tyckte att Mira var så artig och fin. Hon hade frågat Mira om hon ville ha bara läsk eller ett glas med is till läsken
– Jag kan ta ett glas med is TACK…
Stolt…Det gör en mamma glad i hjärtat!

Bacon, hamburgare, quiche, revben… med mera, med mera….
Och trots mycket folk var det ingen kö till maten och det var påfyllt hela tiden.

Sa du ost???

Fräsch sallad, räkröror, potatissallad, rostbiff och massa annat. Det finns faktiskt väldigt mycket bra för oss som vill äta lite mer nyttigt också.

sockerkickad

Kanske inte detta då….

Ursäkta… sa du att det var dags att testa karaktären? Jodå, chokladfontän, våfflor, praliner, pannacotta, kakor, munkar, ostar, paj, fruktsallad och massa annat gott..

Jag smaskade frukt som om jag aldrig sett det tidigare!

Denna mannen, Pawel, alltid så glad och han har varit vår servitör två gånger nu. Mira är alldeles frälst i honom och jag misstänker att det är tvärtom också. Du kan läsa om första gången vi var på brunchen i oktober HÄR

Jag ber den fantastiska personalen om ursäkt för röran vi lämnade efter oss!!! Jag hoppas att teckningen ni fick av Mira är lite plåster på såren!

Mitt bästa tips är att boka bord om du vill testa brunchen på Scandic Trianglen någon gång för det är alltid fullt! Och när du går dit kommer du att förstå varför, I PROMISE!
Ring: 040-693 47 07

 1. Det ser riktigt bra ut. Gott.
  Nu är det extra kul med dina Malmö tips för nu ska jag ju åka till Malmö i augusti. (Hejja Marita som placerade kickoffen där.)
  Jag bokade in tre dagar så att jag får en halv dag på stan både torsdag och söndag. Det ska bli så roligt att se hur det ser ut i Skåne. 🙂

 2. Hej!
  Mums det ser smarrigt ut!
  Kan vara en trevlig present!
  Minns du vad det kostar? Hittade inget pris på hemsidan.
  Ha det bra! Kram Kerstin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..