Speedmingel

Jag måste ju berätta om mitt speedmingel. Det gick så fort så att jag inte ens hann ta fram kameran! Jag har fått låna kort från Bloggmingel istället =) Tyvärr blir det så när man har för mycket i huvudet, vill vara med överallt och dubbelbokar sig. Jag ville så gärna få säga hej till många av mina favoriter på Bloggminglet så jag sprang in en timme för att kramas med dom i alla fall.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Välkomna in, bubblet är serverat och den goda maten framdukad 

Detta var Käthe och Annas andra Bloggmingel på Scandic Triangeln. Det var jättekul att det var nya företag på plats och flera bloggare jag inte känner. Precis som förra gången var det en skön stämning och nätverkandet var i full gång.

Såklart var världens bästa me&i på plats och finaste vännen Marita! Jag hade det så stressigt så jag hann inte ens ta foto på oss!

 

LOADING..