Hur allt med bloggningen började

Japp, nu kör vi och Christel (Popprinsessan) får stå för första ämnet, hur jag började med bloggningen! Även om vi känner varandra så är det kul att just hon ställer denna frågan.

Christel undrade hur allt började med bloggandet och ibland undrar jag också det, vad farao gav jag mig in på egentligen, och varför började jag? Jag tyckte att bloggare trodde att dom var något, tramsiga, stora egon och jag läste inte en endaste blogg själv. Herregud, vad trodde bloggare egentligen, vem är intresserad av att läsa sånt skit…

Jo sen började jag… men lite smygande 😉

Bloggningen

Jag började januari 2010 med en blogg som endast handlade om Mira mirakelmira.blogg.se. Där skrev jag vad som hände om dagarna, mest för familjen i Norrköpings skull. Men… det började bli tråkigt, jag ville att det skulle vara MIN blogg… så då blev det en viktblogg….

Här är mitt allra första blogginlägg någonsin =) och detta är mitt första kort

2010 i mars föddes fnulanbulan.blogg.se där kretsade det runt viktkampen. Ja så länge har jag hållit på med det skitet… Jag började ha kul när jag bloggade, jag började skämta om mig själv och jag började hitta ”Fnulan”. Så oktober 2010 satsade jag stort och då föddes…..

www.fnulan.se =) Där kom mitt skrivande igång på riktigt och jag hittade min nisch. Humor, personligt och ärligt.

I april 2012 så fångade Hannah och Peter upp mig och jag blev tillfrågad att börja blogga på Bloggfamiljen och det var den största händelsen för mitt bloggande och då drog bloggkarusellen igång på riktigt.

Fnulan

2012-12-12 förändrades Bloggfamiljen och blev istället femme.se =) Jag är tacksam för chansen och för alla er läsare som hängt med mig länge. Ja, det var lite historia =) Hoppas det var kul! Tack Christel för bloggtipset <3

När kom du in i mitt bloggliv vännen? 

Och snart så…. då kommer en ny header men bloggen ska inte förändras för det…

 1. Tack vännen! Vad roligt, jag visste faktiskt inte allt detta 🙂
  Du kom in i mitt liv på den första Mammabloggalan då du satt vid bordet bredvid mig och pratade mycket högt på bred skånska 🙂
  Ska bli spännande att läsa veckans övriga inlägg!
  Kram

 2. Så kul att följa din bloggresa och jag är grymt impad över din förmåga att få till klockrena bloggnamn/bloggtags.
  I mitt liv stormade du och din underbara familj in i en Stenaline-färja på väg till Tyskland, Bloggbussen2014- och våra familjer hittade varandra direkt. Underbart och ett fantastiskt minne. Ses vi på lördag? Kram

 3. Hjärtat! Jag kom in i november 2012 Hannah ochPeter, som jag träffat tidigre, skulle ha en tjejkväll i Malmö, och då var me&i med som första företag. Då träffades vi! Sen turnerade vi runt med tjejkvällar, hade kul, pckade goodiebags ochdrack förmycket vin hemma hos Hannah och Peter. Minns du? Katt åtlampa, lös imagen. Oj så kul vi hade, och HAR.Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..