Elenore känner Fnulan

God kväll i stugan. Förlåt att jag är sen men jag satt och tittade tillbaka på min gamla blogg och har skrattat som bara den. GUD vad fort man glömmer!! Vilka minnen man har!

Jag skrattade gott åt Elenores önskemål på Facebook om inlägg från mig… Snor, bajs och sex… Jag frågade genast om det måste vara i en kombination och på samma gång för det är inte riktigt min grej eller läggning 😉

Men visst, snor har jag väl smakat på någon gång, bajs luktar förbannat äckligt och sex är göttans trevligt. Som jag har sagt innan, mer snusk till folket men helst utan snor och bajs på samma gång haha =) Tur att mina läsare har lika sjuk humor som jag <3

Någon var otroligt glad när jag hämtade idag. Äntligen är tanden ute!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..